Witsiers Air Comfort Koeltechniek is onderdeel van Technical Cooling Solutions Europe

Witsiers, alles over ons!

Jouw betrouwbare partner voor hoogwaardige airco’s en warmtepompen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche hebben we ons bewezen als experts in het leveren van innovatieve oplossingen voor zowel bedrijven als particulieren. Ons toegewijde team van vakkundige monteurs staat klaar om jouw comfort en tevredenheid te waarborgen. Op deze pagina lees je wie we zijn en waar we voor staan. Direct met ons in contact komen? Dat kan, klik op onderstaande knop!

Wat enkele klanten
over ons zeggen

"Wat een super bedrijf!"

Peter heeft heel erg snel en goed ons geholpen aan een airco op de slaapkamer. 

– André Voskes

"Een aanrader"

Wat een vakmensen. Werken professioneel en zeer keurig. Niet geheel onbelangrijk; Ze laten ook netjes alles achter.

– E. verwijst

"Super netjes gewerkt, wat een kwaliteit!"

Wij gaan jaren genieten van een aangenaam klimaat in huis. Prettige samenwerking, komen afspraken na.

– Jean-Pierre van Ede

"Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde"

Een fijn bedrijf om in te schakelen! Dit zijn echte vakidioten die zichtbaar opgewonden raken van het leveren van goed werk.
In ons nieuwe huis in Rosmalen 3 units gehangen die erg stil, cool en net geprijsd zijn.

– Pim Klerkx

Ervaring &
expertise

Bij Witsiers Koeltechniek begrijpen we dat ervaring een cruciale rol speelt in het leveren van uitstekende service en hoogwaardige producten. Met meer dan twee decennia aan ervaring in de koeltechniekbranche hebben we ons bewezen als betrouwbare en deskundige professionals. We hebben gewerkt aan diverse projecten in verschillende sectoren, waardoor we een diepgaand inzicht hebben gekregen in de behoeften en uitdagingen van onze klanten. Wij stellen we hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten en diensten. 

Daarom hebben we een team van vakkundige monteurs die beschikken over uitgebreide technische kennis en expertise. Onze monteurs zijn op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen in de koeltechniek en volgen regelmatig trainingen om hun vaardigheden te verbeteren. Met hun vakkundigheid zorgen ze voor een onberispelijke installatie van jouw airco- en warmtepompsystemen, waarbij ze streven naar maximale efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wij zijn er voor bedrijven & particulieren

Bij Witsiers Koeltechniek bedienen we zowel bedrijven als particulieren met onze uitgebreide range aan airco- en warmtepompoplossingen. Of je nu een comfortabele werkomgeving wilt creëren voor jouw bedrijf of thuis wilt genieten van een aangename temperatuur, wij hebben de juiste oplossing voor jou. Onze experts begeleiden je bij het kiezen van het ideale systeem dat voldoet aan jouw specifieke behoeften, budget en energie-efficiëntie-eisen.

Wij werken enkel samen met gerenommeerde fabrikanten die bekend staan om hun betrouwbare en energiezuinige producten. We leveren airco’s en warmtepompen van topkwaliteit die voldoen aan de strengste normen op het gebied van prestaties en duurzaamheid. Met onze hoogwaardige producten ben je verzekerd van comfortabele temperaturen en een efficiënt energieverbruik.

Het is leuk als zelf zeggen dat we ons uiterste best doen, echter is het veel waardevoller als onze klanten beschijven hoe zij onze samenwerking hebben ervaren! Klik op onderstaande knop om alle review te bekijken! 

Zelf een review schrijven kan natuurlijk ook! Klik dan op deze link.

Reviews achtergelaten
door onze klanten

Ervaring &
expertise

Bij Witsiers Koeltechniek streven we ernaar om klanten te voorzien van uitmuntende service, vakkundige installaties en hoogwaardige producten. Of je nu een bedrijfseigenaar bent die op zoek is naar een efficiënt klimaatsysteem voor jouw kantoorpand, of een particulier die wil genieten van het comfort van een airco of warmtepomp thuis, wij staan voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom Witsiers Koeltechniek de beste keuze is voor jouw airco- en warmtepompbehoeften.