Warmtepompsysteem Oss

Een warmtepomp is een uiterst energie-efficiënt systeem dat energie uit de buitenlucht onttrekt voor verwarming van lucht en water. Het is eigenlijk een koelkast die in omgekeerde zin werkt. De installatie werkt dus als een kringproces waarbij warmte op lage temperatuur een vloeistof doet verdampen. Vervolgens wordt door de compressor de damp samenperst waardoor de druk en dus de temperatuur verhoogt. Binnen gaan deze warme dampen condenseren. Condensatie is een natuurlijk proces waarbij warmte vrij komt, deze afgifte van warmte kan zowel aan lucht als aan water.

Bent u op zoek naar een warmtepomp specialist in Oss? Maak dan een afspraak met Witsiers Aircomfort Koeltechniek. Wij zijn expert op het gebied van klimaattechniek, airconditioning en installatietechniek. Omdat wij beschikken over een uitgebreide range aan producten, zit er ook voor uw pand de meest geschikte oplossing tussen.

Heeft u behoefte aan een adviseur, engineer en regisseur in airco service en onderhoud? Dan bent u bij Witsiers Aircomfort Koeltechniek aan het juiste adres. Wij zijn uw partner voor onder andere een warmtepompsysteem in Oss. U bereikt ons via +31 (0) 412 640 210 (vast) of +31 (0) 653 159 228 (mobiel)

Het gebruik van een warmtepomp voor basisverwarming en warm water voor uw woning of kantoor is een duurzame oplossing voor het milieu.